Facebook / Nieuws

Tent-Event Reeuwijk

Wil je weten waarom dit feest ook leuk is voor jou? Meld je aan op deze Facebook-pagina en wordt op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes, het programma en eventuele wijzigingen. Ook komen de foto's hier op te staan. Zorg dat je erbij bent! Dan kan jij later zeggen dat je op het Tent-Event aanwezig bent geweest!
Tent-Event Reeuwijk
Tent-Event Reeuwijk23/10/2021 @ 13:11
Tent event editie 2021.

Het is alweer voorbij gevlogen. De tentweek. Ondanks dat het weer niet altijd helemaal meezat hebben we een mooie week gehad. Natuurlijk hadden we liever een grotere tent neergezet en natuurlijk hadden we liever een volle tent met kinderen gehad, natuurlijk hadden we liever een vol programma gedraaid. Maar we hebben een heel aantal leuke activiteiten kunnen doen. De kinderen hebben een speurtocht gelopen door Reeuwijk en een lampion geknutseld. Ook hebben ze online filmpjes kunnen kijken over de grote visvangst en Mozes die door de rode zee ging. Ook aan de tieners is gedacht, er was een spreker en een grote opblaas voetbaltafel. Savonds was er een bingo met een ongekend grote prijzentafel en als afsluiter was er het Walking diner. Lekker eten tijdens een wandeling door Reeuwijk. Zelfs met stukje varen over de Breevaart erbij. Het was een leuke en mooie week. We hopen dat we volgend jaar weer de tent neer kunnen zetten en weer een groot tent event kunnem organiseren. Zien we jullie dan weer? Hieronder een aantal foto s van afgelopen week.
Tent-Event Reeuwijk
Tent-Event Reeuwijk22/10/2021 @ 7:29
Vanmorgen hebben we weer een leuk programma voor de kinderen. Om 10 uur staat er weer op Youtube een filmpje klaar (Tent-Event Reeuwijk)

Wij hebben een hengel met een vis, kom vandaag dan grijp je niet mis. Ook de knutseltasjes staan al klaar. Het zijn er genoeg, echt waar!
Tent-Event Reeuwijk
Tent-Event Reeuwijk21/10/2021 @ 19:30
We gaan nu voor de 2e ronde Bingo, als jullie mee willen doen mogen jullie eigen bingo kaarten gebruiken of die uitgedeeld zijn. Wij zijn live te volgen via YouTube tent event Reeuwijk
Tent-Event Reeuwijk
Tent-Event Reeuwijk21/10/2021 @ 18:29
Er zijn wat technische problemen met de live bingo, we komen bijna online.
Tent-Event Reeuwijk
Tent-Event Reeuwijk21/10/2021 @ 17:46
Vanavond was de poppenspeler bij het tent event. Wat een leuk verhaal had inspecteur Hoezo, samen met koning Liefelijkheid en Driekus. De kluis was gekraakt maar uiteindelijk kwam alles goed. En inspecteur Hoezo kreeg een mooi boek.

Kijken jullie zo om half negen naar de duik erin mega bingo? Ga naar Youtube en zoek op tent event. Tot zo.
Tent-Event Reeuwijk
Tent-Event Reeuwijk21/10/2021 @ 16:51
De voorstelling van de poppenspeler is ook live te volgen via: www.kerkdienstgemist.nl en dan zoeken op: Ichthuskerk Reeuwijk