Facebook / Nieuws

Tent-Event Reeuwijk

Wil je weten waarom dit feest ook leuk is voor jou? Meld je aan op deze Facebook-pagina en wordt op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes, het programma en eventuele wijzigingen. Ook komen de foto's hier op te staan. Zorg dat je erbij bent! Dan kan jij later zeggen dat je op het Tent-Event aanwezig bent geweest!
Tent-Event Reeuwijk
Tent-Event Reeuwijk12/09/2022 @ 19:09
Wij zijn al aan het aftellen! Nog 43 dagen en dan mogen we weer van start! Na 2 jaren beperkt Tent-Event te hebben gehad, mogen we weer een vol programma in en rond de tent organiseren!

Ook dit jaar zal de tent weer op de Fokkerstraat staan van 26 t/m 28 Oktober 2022! Binnenkort komt het programma online, dus houd facebook of de site in de gaten!
Tent-Event Reeuwijk
Tent-Event Reeuwijk01/06/2022 @ 4:14
Tent-Event 2022

Heeft u allemaal de herfstvakantie rood onderstreept? Dan gaan we de tent weer neerzetten. Een leuke week vol activiteiten voor jong en oud. Jullie zijn er toch ook allemaal bij?
We gaan alles ander om doen. Bovenstebinnen en onderstebuiten. Dat wil je toch meemaken?

Het Tent-Event zal dit jaar worden gehouden van woensdag 26 t/m vrijdag 28 oktober 2022.

Nog even voor alle mensen die staan te springen om te helpen. Even wachten nog. Na de zomervakantie hoort u hier meer over.
Tent-Event Reeuwijk
Tent-Event Reeuwijk23/10/2021 @ 13:11
Tent event editie 2021.

Het is alweer voorbij gevlogen. De tentweek. Ondanks dat het weer niet altijd helemaal meezat hebben we een mooie week gehad. Natuurlijk hadden we liever een grotere tent neergezet en natuurlijk hadden we liever een volle tent met kinderen gehad, natuurlijk hadden we liever een vol programma gedraaid. Maar we hebben een heel aantal leuke activiteiten kunnen doen. De kinderen hebben een speurtocht gelopen door Reeuwijk en een lampion geknutseld. Ook hebben ze online filmpjes kunnen kijken over de grote visvangst en Mozes die door de rode zee ging. Ook aan de tieners is gedacht, er was een spreker en een grote opblaas voetbaltafel. Savonds was er een bingo met een ongekend grote prijzentafel en als afsluiter was er het Walking diner. Lekker eten tijdens een wandeling door Reeuwijk. Zelfs met stukje varen over de Breevaart erbij. Het was een leuke en mooie week. We hopen dat we volgend jaar weer de tent neer kunnen zetten en weer een groot tent event kunnem organiseren. Zien we jullie dan weer? Hieronder een aantal foto s van afgelopen week.
Tent-Event Reeuwijk
Tent-Event Reeuwijk22/10/2021 @ 7:29
Vanmorgen hebben we weer een leuk programma voor de kinderen. Om 10 uur staat er weer op Youtube een filmpje klaar (Tent-Event Reeuwijk)

Wij hebben een hengel met een vis, kom vandaag dan grijp je niet mis. Ook de knutseltasjes staan al klaar. Het zijn er genoeg, echt waar!
Tent-Event Reeuwijk
Tent-Event Reeuwijk21/10/2021 @ 19:30
We gaan nu voor de 2e ronde Bingo, als jullie mee willen doen mogen jullie eigen bingo kaarten gebruiken of die uitgedeeld zijn. Wij zijn live te volgen via YouTube tent event Reeuwijk
Tent-Event Reeuwijk
Tent-Event Reeuwijk21/10/2021 @ 18:29
Er zijn wat technische problemen met de live bingo, we komen bijna online.