Programma

Vanwege de nieuwe Corona maatregelen hebben wij gisterenavond besloten, een deel van het programma aan te passen en/of te schrappen. Wij willen jullie liever niet teleurstellen, en hebben daarom gekeken wat haalbaar en verantwoord is om door te laten gaan.

Hierbij per doelgroep een opsomming wat er door kan gaan.
Wil je niets missen, kijk dan ook op Facebook, YouTube en houd deze site in de gaten.

Kinderen tot en met 12 jaar:
Woensdag 21 oktober kunnen we een pakketje op gepaste afstand bij je thuis bezorgen, met de benodigdheden voor de knutsel en de bingo kaarten. Als je dit pakketje wilt ontvangen, vragen we je om een email te sturen naar met je naam en adres. Graag hierin ook vermelden om hoeveel kinderen het gaat. (Wij gebruiken alleen je adres voor het bezorgen van dit pakketje, daarna wordt deze gewist) Onze bezorgregio is Reeuwijk/Bodegraven en Gouda. De bezorging vindt plaats tussen 10.00 en 14.00 uur. Je kunt je aanmelden tot en met maandagavond 19 oktober 20.00 uur. Op=op

Woensdag 21 oktober:
Het filmpje van de woensdag is online! Veel kijkplezier!

Door technische problemen met Youtube live, zullen we de bingo live uitzenden via de Facebook pagina. Bij het kopje Facebook/nieuws hiernaast (op de website) kunt u als u geen facebook hebt wel de updates hiervan lezen.

Donderdag 22 oktober:
Ook vandaag kunnen jullie weer zien welke avonturen Britt en Brenda beleven, kijken jullie mee?:

Vrijdag 23 oktober: In de ochtend komt er via diverse social media kanalen een filmpje online met daarin diverse liedjes, een sketch en een verhaal.
Er is vanaf 10.00 uur gelegenheid om mee te doen met een online kinderbingo via ons Youtube kanaal. (www.youtube.com en dan zoeken op Tent-Event Reeuwijk) Tijdens deze bingo zijn er prijsjes te winnen, deze prijzen worden op gepaste afstand bij je thuis bezorgd.

Helaas is dit alweer de laatste dag van het Tent-Event!
Maar gelukkig is er nog een avontuur van Britt en Brenda! Volgens mij ging het om een hele speciale vis dit keer….. Kijken jullie mee?

Door technische problemen met Youtube live, zullen we de bingo live uitzenden via de Facebook pagina. Bij het kopje Facebook/nieuws hiernaast (op de website) kunt u als u geen facebook hebt wel de updates hiervan lezen.

Crea avond:
Woensdag 23 oktober: De bestelde crea pakketten worden bij u op gepaste afstand thuisbezorgd, in plaats van dat u het komt ophalen. U kunt ons verwachten op woensdagavond 21 oktober tussen 18.30 en 21.00 uur. Graag ontvangen wij nog uw adres waar we deze kunnen bezorgen. (Wij gebruiken alleen uw adres voor het bezorgen van dit pakketje, daarna wordt deze gewist)
Helaas is het niet meer mogelijk om u aan te melden voor de crea avond. Deze avond is volgeboekt.

Pannenkoeken 60+:
Donderdag 24 oktober: De bestelde pannenkoeken worden op gepaste afstand bij u thuisbezorgd tussen 14.30 en 16.00 uur. U kunt pannenkoeken bestellen tot en met maandagavond 19 oktober 20.00 uur. U kunt dit doen door een email te sturen naar . Graag hierin vermelden hoeveel pannenkoeken u wilt bestellen, en waar deze bezorgd moeten worden. (Wij gebruiken alleen uw adres voor het bezorgen van de pannenkoeken, daarna wordt deze gewist)

Wij vinden het erg jammer dat we niet meer voor u/jou kunnen doen dit jaar, maar we kijken alweer uit naar volgend jaar Tent-Event 2021! Zijn jullie / bent u er dan ook weer bij?

Voor aanmelden: of , door alle corona maatregelen is alles anders en moeten we schakelen.